Advent of Code

Varje december så händer något fantastiskt. Programmerare vaknar frivilligt klockan 6:00 på morgonen och löser mysiga små problem i Advent of Code. Ses där!

Så här går du med i vår leaderboard och tävling:

  1. Skapa en användare på adventofcode.com. Om du loggar in med ett Github-konto kan du till och med visa upp dina fina lösningar.
  2. Gå med i vår leaderboard genom att skriva in koden 1879790-c5f106dcleaderboard-sidan.

Advent of Code är en global adventskalender som skapats av Eric Wastl. Problemen är ganska enkla i början och blir svårare och svårare närmare julen. LiTHe kod har en privat leaderboard som till skillnad från den globala leaderborden bara innehåller LiU-studenter och andra av LiTHe kods kompisar. (Den globala leaderboarden är i princip enbart fylld med professionella tävlingsprogrammerare.)

Utöver vår Advent of Code-leaderboard håller LiTHe kod i en egen tävling. Vi använder en lite annorlunda sortering än den på Advent of Codes hemsida där vi i första hand sorterar efter stjärnor och sedan poäng. Endast LiU-studerande får vara med och tävla om priserna men det går att trycka på en superavancerad knapp för att även visa icke-tävlande. Om du tycker att du visst studerar på LiU men inte är med på listan får du gärna kontakta någon i styrelsen så löser vi det. (Du kan också kontakta oss om du inte vill vara med i tävlingen.)

Priser till vinnarna delas ut efter tävlingens slut 2023-12-25 23:59.


Senast uppdaterad: 2023-11-30