LiTHe kod En programmeringsförening för alla

LIU Coding Challenge

Den 30:e Mars går LIU Coding Challenge av stapeln. Det är den 4e av 6 deltävlingar i Swedish Coding Cup, Sveriges största individuella programmeringscup!

Du kan läsa mer om Swedish Coding Cup (SCC) via denna länk: http://codingcup.se/

För att delta

Det enda du behöver för att delta i tävlingen är ett konto i tävlingssystemet Kattis, mer info finns på: https://open.kattis.com/. Ta antingen med dig en egen laptop eller använd en av datorerna i den datorsal som bokats för tävlingen. Anmälan sker på följande länk

Plats

Salen Ada Lovelace (tidigare känd som Visionen) i B-huset, campus Valla. Det finns även möjlighet att vara med på distans, mer information längre ned.

Kvalificering

Detta är ett utmärkt tillfälle att pröva på tävlingsprogrammering, även om det är stor fördel att ha tävlingsprogrammerat ett par gånger tidigare, eller har något års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling.

Onlinedeltagande

Du kan antingen delta på plats och få en bonuspoäng i cupen, eller delta online. Deltar du online kommer du få mer information mailad innan tävlingen.

Tävlingens upplägg

12:00 - 13:00 Regelgenomgång med mat för alla deltagande 13:00 - 15:00 Tävling 15:00 - 15:30 Lösningsgenomgång och avslut

Mat kommer finnas till alla som anmält sig på detta event!

Frågor på det?

  • Lokalt: verks@lithekod.se
  • Tävling: kontakt@codingcup.se